Coaching en Counselling bij rouw en verlies (individueel)

Voor wie?

Voor iedereen die kortere of langere tijd geleden geconfronteerd is met verandering door bijv.: verlies van werk, (naderend) overlijden, leren omgaan met en verder leven na kanker, scheiding, chronische ziekte, mantelzorg of ongewilde kinderloosheid.

Inhoud sessies

Je onderzoekt samen met mij wat je vragen zijn, de problemen waar jij tegenaan loopt. Hierbij heb je uitgebreid de mogelijkheid om je verhaal te vertellen. Hoe beleef jij je situatie én wat wil je bereiken. Van een gestandaardiseerde aanpak is geen sprake, ik hou rekening met jouw gevoelens, wensen en ervaringen. Het gesprek, met praktische adviezen en inzichten, zal de grootste plek innemen in onze ontmoetingen. Daarnaast maak ik o.a. gebruik van ademhalings- en ontspanningsoefeningen, mindfulness, wandelen en schrijfoefeningen.
Door stil te staan bij hoe het was en hoe het nu is help ik je een nieuw evenwicht te vinden. Hierdoor vind je kracht om verder te gaan zodat je uiteindelijk weer naar de toekomst kunt kijken.

Meer informatie?

Sinds 2006 lever ik als Coach & Rouwbegeleider een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen bijvoorbeeld: rouw en verlies, work and life, stressreductie en persoonlijk leiderschap. In 2013 werd ik verkozen tot de op één na beste counsellor van Nederland en België.
Je vragen beantwoord ik graag persoonlijk. Bel me op 06 486 47 561 of stuur een mail naar info@rosakiekebosch.nl
Daarnaast vind je veel informatie op mijn website: www.rosakiekebosch.nl.
Een link naar mijn brochure Rouw & Verlies vind je hier: http://www.rosakiekebosch.nl/media/pdf/brochure-rouw-verlies-web.pdf

Wanneer

Bel me en we kijken samen naar een geschikte (vaste) dag en tijd.

 

Datum

mei 08 2021

Tijd

Dag en tijd in overleg met de trainer
08:00 - 18:00

Kosten

Afhankelijk van duur traject

More Info

Read More

Locatie

Alingcamp 51a in Heeten
Rosa Kiekenbosch

Organisator

Rosa Kiekenbosch
Telefoon
(06) 486 47 561
Email
info@rosakiekebosch.nl
Website
http://www.rosakiekebosch.nl.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *