Gastvrije teamtrainingen

Inhoud training
Hebt u als eindverantwoordelijke het idee dat collega’s zich op gastvrij en mensgericht werken kunnen verbeteren? Ga dan samen met benTop training en inspiratie de uitdaging aan om uw medewerkers te motiveren. Voor benTop geldt dat of je nu bij een bank, ziekenhuis, winkel of ander bedrijf werkt er geen verschil in beleving mag zijn, het gaat om de mensen die er als klant/gast komen en mensen die in de organisatie werken.

Wie is benTop?
benTop staat onder leiding van Ben Ellenbroek. Hij begon zijn carrière in de horeca en is werkzaam geweest bij diverse sterrenzaken. Daarna jarenlang werkzaam als hospitality manager in diverse organisaties. Op het gebied van gastvrijheid en mensgerichtheid behaalde hij diverse prijzen bij diverse organisatie. Ben wordt geboekt als mystery guest, spreker, trainer/coach, interim manager en inspirator.

benTop laat organisaties, teams en individuen op een gastvrije en mensgerichte manier werken.
Organisatie quick scan: Hoe gastvrij en mensgericht is uw organisatie eigenlijk? In de scan brengen wij in kaart wat er beter kan en waar u goed in bent. We checken de klantbeleving, de ontvangst, het verblijf maar ook hoe er samen wordt gewerkt. Deze scan is een mooi startpunt voor een training en om leidinggevenden en medewerkers te prikkelen.

Gastvrij team trainingen
1e training: Wat is gastvrij en mensgericht werken eigenlijk? Bevindingen vanuit de quick- scan.
2e training: Wat voelt en beleeft de klant in uw bedrijf? Wat is belangrijk en waar legt u de focus op? 3e training: Hoe gastvrij ben jezelf? Blije gasten beginnen bij blije medewerkers. Van medewerker naar ambassadeur. 4e training: Hoe maak ik het verschil? Hoe krijg ik meer tevreden klanten en hoe verhoog ik de klanttevredenheid.

De trainingssessies vinden plaats in uw eigen organisatie of op een externe locatie. Uiteraard kunnen de trainingen worden aangepast op uw wensen.
Kosten van 4 dagdelen training: 200 voor leden en 250 voor niet leden ex btw.

Evenement boeken

Tickets voor leden
Available Tickets: 10
The Tickets voor leden ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Tickets voor niet-leden
Available Tickets: 10
The Tickets voor niet-leden ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

apr 23 2021

Kosten

Ledenprijs € 200,- en prijs voor niet-leden € 250,-

More Info

Read More
Categorie
BenTop

Organisator

BenTop
Telefoon
06-83252453
Email
bentop@home.nl
Website
http://www.bentop.info
Nu boeken

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *