Workshop ‘Moeiteloos Succes’

Leer de psychologie achter moeiteloos succes kennen

Burn-out, depressie, angst, een gevoel van schuld, zinloosheid, waardeloosheid, eenzaamheid en onveiligheid. Iedereen krijgt er in zijn leven, vroeg of laat, direct of indirect, mee te maken. En, ondanks onze hoge welvaart en technologische vooruitgang, lijken we steeds ongelukkiger, angstiger en eenzamer te worden.

Waarom? En kan het anders?
Wat als alles gewoon vanzelf zou gaan? Wat als onze innerlijke natuur van nature al gelukkig en gezond is en we deze alleen wat beter moeten leren kennen. Psychologisch gezien zwemmen we vaak tegen de stroom in met alle gevolgen van dien. De psychologie achter moeiteloos succes laat je zien hoe je juist met de stroom mee kunt leren zwemmen. De natuur werkt altijd mee, zolang wij begrijpen hoe we het beste met de natuur mee kunnen werken.

We hebben allemaal geleerd dat we niet zonder gevolgen van het balkon af kunnen springen. Helaas zijn we met het functioneren van de natuur van ons bewustzijn veel minder bekend. Op geestelijk vlak zorgen we vaak niet goed voor onszelf en daarom blijven we spreekwoordelijk regelmatig van dat balkon afspringen, verdwalen en tegen muren aanlopen.

Een helder inzicht in het functioneren van onze geest zorgt ervoor dat we er optimaal mee kunnen leren omgaan, net zoals met de fysieke natuurwetten. In de psychologie achter moeiteloos succes gaat het om het herkennen van de natuurlijke eigenschappen en kwaliteiten van ons bewustzijn. Dat vormt de basis voor het verklaren, begrijpen en ontdekken van moeiteloos succes.

Wil je meer weten en begrijpen over moeiteloosheid en flow, kom dan naar één van onze dag workshops bij Salland Academy. Na het volgen van deze workshop weet je meer over:

  • hoe moeiteloos succes of flow ontstaat
  • hoe er van nature altijd ruimte is
  • hoe je ervaring en inzicht voor je kan laten werken
  • hoe het stellen van een vraag leidt tot self-empowerment

 

Deze workshop kun je al volgen voor de ledenaanbieding van 149,- (in plaats van 195,-)  Dat is inclusief koffie, thee, lunch en de workshop manual.

Trainer:

De workshop “Moeiteloos Succes” wordt gegeven door ondernemer, schrijver en trainer Janine Schimmelpenninck van The Orange Tree Foundation. Janine is al meer dan 20 jaar ondernemer in het MKB en weet wat ondernemen betekent. Haar insteek is dan ook helder en praktisch.

Ze heeft een master titel in de Politiek-Sociale wetenschappen (specialisatie Medische Antropologie) en in 2015 verscheen haar boek Slave To the King met als hoofdthema de transformerende kracht van verantwoordelijkheid.

 

 

Datum

jun 07 2019

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€149,- (in plaats van €195,-)

More Info

Read More

Locatie

Gasfabriek Zutphenseweg 6 Deventer

Organisator

Janine Schimmelpenninck
Telefoon
0614502118
Email
contact@theorangetreefoundation.com
Website
http://psychologieachtermoeiteloossucces.nl/

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *