Over ons

De Salland Academy is hét platform voor opleiding en ontwikkeling in Salland. Mogelijk gemaakt door organisaties en opleiders uit Salland.

ONS DOEL

Het belangrijkste in organisaties zijn mensen. Om organisaties in ontwikkeling te brengen, moet je dus mensen in ontwikkeling brengen. Wij geloven in de kracht van kennisdeling, waarbij we verbinding leggen tussen organisaties, opleiders en medewerkers.

Zowel innovatie als ontwikkeling gedijt bij diversiteit. Met andere woorden: ontwikkelen doen we samen. Wij geloven dat de beste kennis op wordt gedaan door het met elkaar te delen. Daarom zetten we alle deuren binnen de regio Salland open. Zie het als elkaar een kijkje in de keuken geven. Niet iedere organisatie voor zich, maar juist samen kennis delen en talent ontwikkelen.

HOE?

We brengen organisaties, opleiders en medewerkers met elkaar in verbinding. Dit doen we door bij Salland Academy een divers en hoogwaardig aanbod te bieden aan opleidingen, trainingen, coaching en andere leertrajecten.

Voor wie?

Voor iedereen binnen de regio Salland die zich wil ontwikkelen. Leren stopt niet na het afronden van een studie. Skills die 10 jaar geleden niet eens bestonden zijn vandaag de dag vanzelfsprekend. Ontwikkeling gaat razendsnel. Bij Salland Academy vinden we dat je ontwikkeling niet móet bijhouden, maar het kúnt bijhouden. Door kennis met elkaar te delen maken we het mogelijk om het optimale uit jezelf, je organisatie en je medewerkers te halen. Daar heb je niet alleen wat aan in je huidige werk, maar ook in de toekomst.

Onze visie

Samen ontwikkelen we Salland. Het belangrijkste van organisaties zijn mensen. Door mensen in ontwikkeling te brengen, brengen we organisaties in ontwikkeling. Door organisaties te ontwikkelen dragen we bij aan de ontwikkeling van de regio Salland.

Onze missie

Samen ontwikkelen we Salland. Ontwikkelen van mensen = ontwikkeling van organisaties = ontwikkeling van de regio. Rabobank Salland. 

Leden

Salland Academy is een initiatief van Rabobank Salland en Yvette Stemerding. Een groot aantal organisaties en opleiders werken samen om de talenten in Salland te behouden. In 2018 is de Salland Academy onderdeel geworden van MKB Deventer. Bekijk hieronder alle aangesloten leden:

leden van Salland academy:

Altijd de laatste trainingen ontvangen?

Altijd de laatste trainingen ontvangen?

Meld je nu aan voor de Salland Academy nieuwsbrief.

Je bent succesvol aangemeld.