Privacyverklaring

Hoe gaan we met jouw gegevens om?

Privacyverklaring Salland Academy

Wij willen zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens

De Salland Academy vindt het heel belangrijk om zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om te gaan. Wij vertellen je graag hoe we dat doen.

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over jou of die we in verband kunnen brengen met jou. Je deelt jouw persoonsgegevens met ons bij het inschrijven voor een opleiding of training of als je aangeeft op de hoogte te willen worden gehouden.
Ben je zzp-er of heb je een eenmanszaak, vof of maatschap? Dan word je gezien als persoon en gaat het ook om gegevens die direct of indirect iets over jou vertellen.

Welke persoonlijke gegevens?

Salland Academy gebruikt uitsluitend persoonsgegevens die je ons zelf hebt verstrekt. We beperken we ons daarbij tot de volgende (persoons)gegevens:

  • Naam (achternaam en evt. voornaam)
  • Naam van jouw bedrijf
  • Email adres
  • Adres
  • Postcode en Woonplaats
  • Telefoonnummer

Waarvoor gebruiken we jouw persoonlijke gegevens?

We gebruiken jouw persoonlijke gegevens om de organisators die samenwerken in de Salland Academy te informeren over jouw inschrijving voor een training van die organisator.
Klik op de naam van de website van de organisator om zien hoe zij omgaan met jouw persoonlijke gegevens.

We zullen jouw persoonlijke gegevens ook gebruiken om je een nieuwbrief te kunnen sturen of je op de hoogte te brengen van nieuwe of veranderde trainingen die beschikbaar komen bij de Salland Academy. Maar dat doen we alleen als je daar zelf actief voor gekozen hebt bij het bezoek aan deze website.

Naast het verstrekken van jouw persoonlijke gegevens aan een organisator zullen wij jouw persoonlijke gegevens niet aan andere derden verstrekken tenzij wij daartoe op wettelijke gronden toe worden verplicht.

Hoe lang bewaren we jouw persoonlijke gegevens

Na jouw meest recente inschrijving of het moment waarop wij het laatste contact hebben gehad bewaren wij jouw gegevens maximaal 2 jaar.

Contact over jouw persoonlijke gegevens

Je kunt contact opnemen met Salland Academy over alles wat betrekking heeft op jouw persoonlijke gegevens. In ieder geval als het gaat over:

  • Inzage
  • Rectificatie/correctie
  • Wissen
  • Beperken van de verwerking
  • Bezwaar tegen de verwerking
  • Intrekken van eventuele toestemming

Als je jouw persoonlijke gegevens van Salland Academy in elektronische vorm wilt ontvangen kun je contact met ons opnemen.

Contact

Heb je na het lezen van deze Privacy Verklaring vragen over hoe wij je persoonsgegevens gebruiken of wil je daar met ons contact over? Stuur dan een e-mail aan: Info@Sallandacademy.com

Er is toezicht op hoe we persoonsgegevens verwerken
Als je niet tevreden bent over het gebruik van jouw persoonlijke gegevens en je komt er met ons niet uit dan kun je contact opnemen met:
Autoriteit Persoonsgegevens, Postbus 93374, 2509 AJ DEN HAAG.

Altijd de laatste trainingen ontvangen?

Altijd de laatste trainingen ontvangen?

Meld je nu aan voor de Salland Academy nieuwsbrief.

Je bent succesvol aangemeld.